Om Markekonomerna

OM MARKEKONOMERNA

Välkommen till Markekonomerna. Vi hjälper små och medelstora företag att ha kontroll på ekonomin. Våra tjänster innefattar det mesta från att ge råd och erbjuda hjälp med bokföringen till att fakturera och göra årsredovisningar på ett tillfredsställande sätt.

 

Vårt mål är att göra vardagen lättare för dig som kund, så att mer tid kan frigöras och ge energi till kärnverksamheten som kan utvecklas för att öka lönsamheten. De flesta som anlitar oss hjälper vi året runt, men vi gör självklart punktinsatser inom ekonomisk rådgivning vid behov.

 

Markekonomerna drivs av Magnus Haglund som tillsammans med ett gott gäng medarbetare brinner för ekonomi. Genom samlade kunskaper och erfarenheter fungerar vi som en ekonomisk vägvisare med visionen att förmedla nyttan och möjligheterna med ekonomisk rådgivning och redovisning.

 

Vi bryr oss om dig och ditt företag och tar hand om alla kunder på bästa sätt. Vi är många duktiga medarbetare och har därför alltid tid att hjälpa till. Genom stor lyhördhet, stort intresse, gedigen kompetens och analytiska förmågor garanterar vi ett tillfredställande resultat.

 

Vårt kontor är beläget på Kyrkogatan i centrala Kinna. Många av våra kunder återfinns i Markbygden men fler och fler hittar hit från Borås, Göteborg och andra orter i Västsverige.

 

Ett samarbete med oss börjar alltid med ett möte där vi presenterar oss för varandra. Fattar vi tycke för varandra bokar vi ett uppstartsmöte där vi tillsammans utformar ett uppdragsbrev där det framgår vem som gör vad och på vilket sätt.

 

Hör gärna av dig för ett möte.